Colt Express (engelsk)
Colt Express (engelsk)
Colt Express (engelsk)

Colt Express (engelsk)

Normalpris329,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Colt Express er et familiespil der foregår i Det Vilde Vesten.

Spillerne er togrøvere der forsøger at score den største gevinst ved at slå, skyde og stjæle fra hinanden, alt i mens de forsøger at undgå sheriffen.

Spillet foregår på et 3D tog med tovogne og et lokomotiv. Hver spiller får tildelt en spillebrik, som placeres i et af de bagerste togvogne med de andre spilleres brikker.

Colt Express er et programmerings-spil, hvor spillerne skiftes til at spille kort, der angiver hvilken aktion deres brik udfører. Det fortsætter indtil alle spillere har lagt 4-6 kort. Bunken vendes om og kortene bliver vendt et ad gang, hvorefter den respektive aktion udføres.

Colt Express er et kaotisk spil, hvor ens nøje planlagte handlinger kan forpurres af de andre spillere fra tur til tur. Man skal derfor være forberedt på, at spillet indeholder en del tilfædligheder og at man ikke kan planlægge sig frem til sejr.

Alder 8+
Antal spillere 2-6
Spilletid 45 min
Tekst i spillet Nej
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete