Cash &
Cash &

Cash 'n Guns

Normalpris349,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

I en forladt lagerhal befinder sig en gruppe gangstere og deres nyerhvervede tyvekoster. Rovet skal deles, men det er lettere sagt end gjort, når hårdkogte kriminelle skal blive enige. Det varer ikke længe før pistolerne er trukket og alle beskyldninger flyver rundt i luften. Hvem kommer derfra med livet i behold og tasken fuld af penge?

I Cash 'n Guns er spillerne gangstere med en ladt pistol og en bunke tyvekoster der skal deles imellem dem.

I starten af hver runde bliver der lagt en mængde tyvsekoster ud på bordet. Derefter skal spillerne hemmeligt vælge om de vil lade deres pistol med et skarpt skud ved at spille et "Bang!" kort eller om de vil snyde de andre ved at spille et "Click! Click!" kort. Derefter blive rder talt ned fra 3 og på samme tid skal alle spillere pege deres pistol på en af de andre gangstere. Nu bliver der talt ned fra 3 igen, hvor spillerne har mulighed for at trække sig fra runden inden nedtællingen er slut. Trækker man sig mister man muligheden for at få en andel af tyvekosterne.

De tilbageværende gangstere viser deres kort og spillere der er blevet ramt af et "Bang" kort mister et liv og får ikke andel af tyvekosterne. Spillere der ikke har pistoler der sigter mod dem selv eller kun bliver ramt af "Click Click!" kort deler rovet mellem hinanden.

Sådan fortsætter spillet i 8 runder og vinderen er den gangstere der er i live med flest penge.

Cash 'n Guns er et utrolig underholdende selskabsspil der bringer minder frem om de allerbedste gangsterfilm.

Produktinfo:

Alder 12+
Antal spillere 4-8
Spilletid 30 min
Tekst i spillet Ja - Engelsk
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete