Bagklog

Bagklog

Normalpris198,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Quizspillet, du kan vinde, selvom du ikke ved mest!

Bagklog er et finurligt, engagerende og nervepirrende quizspil, hvor du kan udkonkurrere familiens besserwisser trods sorte huller i hukommelsen - så scor gevinsten, selvom andre har en større paratviden!

I Bagklog svarer en deltager på fem spørgsmål i træk. Når der er svaret på disse, får alle deltagere kendskab til antallet af korrekte svar, men det afsløres ikke, hvilke svar der var de korrekte.

Herefter går de samme fem spørgsmål videre til næste deltager, og det er nu op til vedkommende at afgøre, om man skal kopiere den forrige deltagers svar, eller om man vil komme med helt nye bud. Men pas på! En deltager, der svarer hurtigt og selvsikkert, har måske overhovedet ikke noget clue om det korrekte svar! Og den nølende deltager med kommentarer såsom "ah, nu kan det jo være, at jeg bliver nødt til at tage en chance?" kan lige så godt sidde og lurepasse!

Hvis du er vaks, klog og god til at aflæse de andre deltagere har du altså en god mulighed for at vinde, selvom du måske blot kunne ét af svarene, inden du hørte de andres bud!

Bagklog er spækket med over 500 topunderholdende og interessante spørgsmål om almen viden, der passer de fleste. Dette spil er den perfekte gaveidé og klar til at skabe en hyggelig ramme ved middagen eller festen med familie og venner! 

Produktinfo:

Alder 15+
Antal spillere 3+
Spilletid 30-40 min
Tekst i spillet Ja, dansk
Regelbog Dansk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete