Rock Paper Wizard
Rock Paper Wizard

Rock Paper Wizard

Normalpris199,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Sten, saks, papir møder Dungeons and Dragons!

I Rock Paper Wizard spiller du en troldmand, der prøver at få fat i guld. Heldigt for dig har I lige nedlagt den fæle drage, og den har efterladt sig en enorm skat. Nu skal du bare tage for dig af goderne. Hurra! Der er dog det lille problem, at samtlige medlemmer af din troldmandsgruppe har fået præcis den samme idé! Nu er du nødt til med magi at kæmpe dig frem mod guldet, samtidigt med at du sørger for, at ingen andre kommer frem.

Spillerne har en fælles ”besværgelsesbog” med kort, der ændrer sig løbende. Hvert kort viser en besværgelse kendt fra Dungeons and Dragons-universet og et unikt håndtegn, som spillerne skal lave for at kaste besværgelsen. Spillerne afslører deres besværgelser på samme tid ved at lave besværgelsen/håndtegnet mod en anden spiller. Besværgelserne kan bevæge spillerne tættere på skatten, længere væk eller påvirke spillet på andre måder. Et sjovt og unikt take that-spil!

 

Alder 14+
Antal spillere 3-6
Spilletid 30 min
Tekst i spillet Ja, engelsk
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete