The Resistance: Avalon (dansk)
The Resistance: Avalon (dansk)

The Resistance: Avalon (dansk)

Normalpris219,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Det umådeligt populære The Resistance i nye klæder.

Hvor det originale The Resistance udspilles i en mørk og dyster fremtid, er det denne gang legenden om Ridderne om Det Runde Bord, som fungerer som tematisk baggrund for spillet.

I The Resistance: Avalon skal spillerne forestille sig at være riddere om det runde bord, som skal ud på fem missioner, for at nedkæmpe den onde Mordred og hans mørke styrker. Mordreds spioner er dog overalt, og selv blandt ridderne om det runde bord er der nogen, som ikke har rent mel i posen.

I The Resistance: Avalon får spillerne i begyndelsen tildelt et rollekort, som fortæller om de er ærbare riddere eller nederdrægtige spioner. Spionerne ved hvem hinanden er, men ridderne er på bar bund til at begynde med. I løbet af de fem missioner som spillet varer, skal ridderne deducere sig frem til hvem de kan stole på. Men de skal skynde sig. Lykkedes det spionerne at sabotere tre missioner har ridderne tabt og Mordred og spionerne har vundet. Samtidig skal spionerne passe på, for ridderne vinder, så snart de har gennemført tre missioner.

The Resistance: Avalon er et spil om deduktion, bluff, løgne, dobbeltspil og sociale interaktion. Det er i høj grad et spillerdrevent spil, som kræver at deltagerne interagerer med hinanden.

The Resistance: Avalon spilles på samme måde som det originale The Resistance, men der er ikke kun tale om gammel vin på nye flasker. I Avalon følger der helt nye roller med som fx. Merlin, som har kendskab til spionerne, men som samtidig ikke må afsløre sig selv. Det giver en hel ny dynamik til spillet.

Alder 12+
Antal spillere 5-10
Spilletid 30-45 min.
Tekst i spillet Nej
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete