Pandemic: Fall of Rome
Pandemic: Fall of Rome

Pandemic: Fall of Rome

Normalpris499,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Verdens mest populære samarbejsspil, Pandemic, med romersk invasion!

Da Romerigt var på sit højeste strakte det sig fire millioner kvadratkilometer og var hjem for over 100 millioner mennesker. Der blev gjort store fremskridt inden for videnskab, kunst, litteratur og arkitektur. Men i slutningen af det 5. århundrede fik politisk korruption, økonomisk krise og et overbebyrdet militær imperiet til at vakle. Nu må indbyggere, soldater og allierede stå sammen for at beskytte Romeriget i denne nye udgave af Pandemic.

Pandemic: Fall of Rome er et nyt grundspil i Pandemic-serien og kan ikke kombineres med andre spil i serien. Denne gang skal spillerne stå sammen mod invaderende horder af saksere, goter, vandaler og hunner. Brug hinandens særlige evner og omskriv historien!

Alder 10+
Antal spillere 1-5
Spilletid 45-60 min
Tekst i spillet Engelsk
Regelbog Engelsk

  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete