Terror in Meeple City
Terror in Meeple City

Terror in Meeple City

Normalpris479,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Tidligere kaldet Rampage.

Du ankommer til Meeple City som et stort, sultent monster. Du mål er at smadrer bygninger og æde mennesker. Ganske enkelt.

Bygningerne i den tre-dimensionelle Meeple City har flere etager understøttet af meeples. Monstrene starter i hvert sit hjørne og så går det løs. På hver tur må monsteret udføre to handlinger; bevæge sit, smadre, kaste en bil eller trække vejret.

Det kan godt svine lidt når monstrer spiser, men hvis du kommer til at vælte meeples på gulvet, mister du point for at spilde maden. Brug dine handlinger og særlige evner bidst muligt for at være det mætteste, mest destruktive monster når spillet slutter.

Spillet inkluderer regler og regler, der giver monstrene mulighed for at udvikle sig i løbet af spillet, og gør det muligt at sætte to spil sammen til 8 spillere.

 

Alder 8+
Antal spillere 2-4
Spilletid 45 min.
Tekst i spillet Nej
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete