Talisman: Legendary Tales
Talisman: Legendary Tales

Talisman: Legendary Tales

Normalpris429,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

For flere århundreder siden blev Crown of Command smedet. Den der besidder kronen har magten over landet, men for nogle årtier siden forsejlede en troldmand kronens magt, for at forhindre onde kræfter i at få fat på den. Kun de, der er i besiddelse af en talisman, kan få adgang til kronen. I løbet af årene er fem talisman forsvundet og de mørke kræfter er nu på jagt efter dem for at få adgang til kronen.

I Talisman: Legendary Tales spiller I de modige helte, der er draget ud for at finde de fem talisman inden det er for sent. Hver har I særlige evner og bruger I dem rigtigt og arbejder sammen, skal I nok klare den! I spiller jer gennem fem sammenhængende eventyr i rækkefølge og i hvert eventyr skulle det gerne lykkes jer at finde én af de fem talisman.

Talisman: Legendary Tales er et storslået eventyr for nye spillere, der synes det kunne være spændende at prøve et scenariebaseret spil, hvor historien udfolder sig efterhånden som man spiller og hvor der er belutninger, der skal tages og fjender, der skal nedkæmpes undervejs.

Alder 8+
Antal spillere 1-6
Spilletid 20-45 min
Tekst i spillet Nej
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete