Pandemic Legacy Season 0
Pandemic Legacy Season 0

Pandemic Legacy Season 0

Normalpris899,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Året er 1962. Den Kolde Krig forsætter med at indgyde frygt i hele verden. Et nyt sovjetisk biovåben ved navn "Project Medusa" er ved at blive udviklet. Du og dit hold af forskere er blevet hyret af CIA til at stoppe projektet. Du får brug for en masse falske aliaser, så du kan bevæge dig frit rundt uden at blive tilbageholdt eller taget til fange. Dit mål er at neutralisere fjender, opspore vigtige mål og sørge for at dine allierede CIA agenter frit kan operere uden fjenden opdager dem.

Det er essentielt at I får nedlagt udviklingen af denne nye virus! Men I vil støde ind i flere fare, såsom fjendtlige agenter, der vil gøre alt for at destabilisere verdenen som vi kender den..

Pandemic Legacy Season 0 er en forløber for de to tidligere Pandemic Legacy spil og kræver ikke, at du har gennemført hverken Pandemic Legacy Season 1 eller 2. I takt med at du tager del i denne episke fortælling være med til at gøre dit spil unikt fra andre igennem de valg du træffer. Samarbejd med dine allierede agenter og forhindre at dette forfærdigelige bio våben nogensinde bliver til.

Verdens skæbne er i jeres hænder - kan I redde  menneskeheden endnu en gang?

Har du ikke prøvet at spille Pandemic før, anbefaler vi, at du starter med det oprindelige grundspil her. Pandemic Legacy kan ikke kombineres med andre spil i Pandemic-serien. 

Alder 14+
Antal spillere 2-4
Spilletid 60 min
Tekst i spillet Ja, engelsk
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete