Palace of Mad King Ludwig
Palace of Mad King Ludwig

Palace of Mad King Ludwig

Normalpris279,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Kong Ludwig II af Bayern har indkaldt de største arkitekter fra nær og fjern til at tegne hans største byggeri nogensinde: et kæmpestort palads!
Som vanligt med den gale kong Ludwig er kun det allerbedste godt nok, og alle detaljer skal være helt rigtige før han er tilfreds. Spillerne er arkitekter, og alle arkitekterne skal arbejde sammen om at tegne slottet. Men kun den arkitekt, som sætter sit største aftryk på projektet og får mest indflydelse, vinder opgaven med at bygge det!

Spillet er en efterfølger til det populære Castles of Mad King Ludwig. Det er ikke en udvidelse, men et helt nyt spil for minimum to spillere og uden handels/auktionselementet. Det kan selvfølgelig spilles uafhængigt af sin forgænger.

Alder 13+
Antal spillere 2-4
Spilletid 75 min
Tekst i spillet Nej
Regelbog Dansk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete