This War of Mine
This War of Mine

This War of Mine

Normalpris749,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

This War Of Mine: The Board Game er bærtspilsudgave af computerspillet med samme navn.

I dette samarbejdsspil er I en gruppe civile fanget i en belejret by. I løbet af dagen søger I tilflugt i forladte huse som I gør til jeres egne hjem ved at fjerne murbrikker, bygge senge, gennemsøge rummene og lignende. Når natten falder på skal der blandt andet holdes vagt, muligvis udforskes i søgen efter mad og medicin. Undervejs vil I møde masser af karakterer, for eksempel tyve, soldater, flygtninge og handlende. Hvert møde er et potentielt, unikt eventyr eller traume.

This War of Mine er et spil med enorm dybde, velskrevne regler og masser af stemning. Men vær forveredt på, at der er tale om tung og dyster krigsstemning. Du kommer til at tage svære valg og opleve forfærdelige, virkelighedsnære ting undervejs i spillet. Det er en stor oplevelse, der kan spilles af op til seks spillere, men faktisk er allerbedste når man spiller det alene.

Alder 16+
Antal spillere 1-6
Spilletid 45-120 min.
Tekst i spillet Engelsk
Regelbog Engelsk

  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete