So Clover!

So Clover!

Normalpris269,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

So Clover! er et samarbejdsspil i stil med megahittet Just One, hvor I skal forsøge at gætte de korrekte ord kort ved at give ledetråde. Hver runde starter med at der udnævnes en "game master", der skal forsøge at få resten af spillerne til at gætte de korrekte ordkort. Game masteren trækker 4 kort, der placeres i den store kløver spilleplade på tilfældigvis. Hver side af kløveren har nu to ord, som game masteren skal forsøge at finde et fælles hint til. Når dette er klaret tages de 4 kort af og et 5. kort blandes ind. Det er nu op til de andre spillere af placere ordkortene korrekt i kløveren. Afhængigt af hvor hurtigt i gætter den rigtige kombination, vil I få flere eller færre point.

Kan du lide spil som Just One, Codenames, Decrypto eller Ordet Fanger, så tag et ekstra kig på So Clover!

Alder 10+
Antal spillere 3-6
Spilletid 30min
Tekst i spillet Ja, engelsk
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete