Ego Gold
Ego Gold

Ego Gold

Normalpris329,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Ego Gold er en jubilæumsudgave af Ego, der blev udgivet i 2017 i anledning af 10-års jublæeet for udgivelsen af det først røde Ego-spil.

Det handler ligesom alle andre Ego-spil om, at deltagerne lærer hinanden bedre at kende på en sjov og anderledes måde. I Gold-versionen støder man på tre forskellige typer dilemmaer på hvert kort og kaster derefter en terning for at finde ud af, hvilken type dilemma, man skal udsættes for. Den første type dilemmaer af "enten eller"-typen. For eksempel "Opera eller ballet", "Bubber eller Messerschmidt", "forsvarer eller anklager". Den anden type dillemaer kræver at spillerne forholder sig til hinanden. Er det for eksempel den til højre eller til venstre for dig, der "... er hurtigst til at indrømme en fejl" eller "... har flest humørsvingninger i løbet af en dag"? Den sidste type dilemmaer er personlige spørgsmål, hvor spilleren selv skal vurdere på en skal fra 1 til 4 for eksempel: "Hvor vild er jeg med med bacon?", "Hvor afhængig er jeg af sociale medier?" eller "Hvor godt synes jeg om Fristaden Christinia?"

Kan de andre spillere mon gætte hvad du svarer? 

Ego Gold indeholder 250 kort med i alt 750 dilemmaer.

Alder 15+
Antal spillere 3-6
Spilletid 15+ min
Tekst i spillet Ja, dansk
Regelbog Dansk

  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete