Deckscape: The Fate of London

Deckscape: The Fate of London

Normalpris129,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Deckscape er en stor oplevelse i en lille æske. Deckscape-spillene simulerer oplevelsen af at være i et escape room; et rum hvor I ved at løse alverden puzzles og gåder skal forsøge at slippe ud inden der er gået en time. Det er en både hjernevridende og sjov oplevelse!

Deckscape: The Fate of London er det andet spil i serien. En grum trussel er rettet mod London og England har brug for jeres hjælp. I skal finde fire gemte bomber og afmontere dem inden midnat. En enkelt fejl og situationen kan løbe ud af kontrol hurtigt ...

Derefter går uret i gang og I skal hurtigst muligt arbejde jer igennem en bunke kort, der både udfordrer jeres logiske tankegang og fortæller jer en spændende historie.

Deckscape kan spille alene eller sammen med venner. Det er et af de escape room-spil, der er godt egnet til familier med større børn, da det er indrettet sådan, at man ikke så let kommer til at “sidde fast”, hvis man ikke kan finde det rigtige svar. Yderligere kan man vælge at få række hint for at gøre det lidt nemmere, hvis man har behov for det.
Vær opmærksom på at Deckscape er spil som man sandsynligvis kun spiller én gang, da man derefter kender alle spillets gåder. Men det er den perfekte lille gave, hvis man gerne vil give en oplevelse i en æske.


Alder 12+
Antal spillere 1-6
Spilletid 60 min
Tekst i spillet Ja, engelsk
Regelbog Engelsk

  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete