Mordet ved Rundetårn

Mordet ved Rundetårn

Normalpris399,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Mordgåden foregår udendørs i området omkring Rundetårn. Slutdestination er ved Vor Frue Plads. For at spille mordgåden skal du samle dit hold og finde ind til Rundetårn. Luk kuverten op, og spillet er i gang. Er I flere grupper, der vil spille samtidig, vinder det hold, der løser mysteriet først

Året er 1899 og i er efterforskere, der skal opklare en mystisk forsvinden, der muligvis har noget at gøre med den blodige kuffert, der er blevet fundet. Den forsvundne person er den lokale inkassator Johan Meyer, som forsvandt under uklare omstændigheder i området omkring Rundetårn - samme område hvor den blodige kufftert er fundet. Er der mon ugler i mosen?

Som historien skrider frem vil i løse drilske og spændende opgaver, der kræver samarbejde, kommunikation og problemløsning. I kuverten finder I alt, hvad der skal bruges i efterforskningen. Hvert kapitel indeholder viden, information og opgaver, der kan kaste lys over sagen. Jo flere point I optjener undervejs, desto mere tid får I til slut til at diskutere, hvem I tror står bag mordet, og hvilke mulige beviser der ligger til grund for jeres valg.

Held og lykke med efterforskningen. I får brug for det.

Alder 8+
Antal spillere 1-4
Spilletid 2 timer
Rute 2 km
Startsted Rundetårn
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete