Rory&
Rory&

Rory's Story Batman

Normalpris79,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Rory's Story Cubes ser ikke ud af meget: 9 terninger med 54 unikke ikoner som ligger i en lille æske. Men lad dig ikke narre. Rory's Story Cubes er et utrolig populært spil, der handler om fortælle historier til hinanden. 

Denne version har Batman-relaterede symboler, så du kan komme i gang fortælle masser af Batman-historier. Den kan bruges alene eller blandes med andre Rory's Story Cubes.

Man kan bruge terningerne på flere forskellige måder, men i grundspillet skal man slå med alle ni terninger og lave en historie, hvor man inkluderer alle terningerne. Der er over 10 millioner kombinationer, så der mange historier at give sig i kast med.

Spillet indeholder dog flere forskellige varianter, hvor man blandt andet samarbejder om at lave en sammenhængende historier, eller hvor fortæller en historie der tager udgangspunkt i et specifikt tema.

Rory's Story Cubes kan desuden bruges, hvis man har en skriveblokering eller blot til at at styrke ens fantasi. 

Rory's Story Cubes er et genialt spil der kan bruges i alverdens situationer og er lige godt med både børn og voksne. Det er et fremragende redskab til at kickstarte fantasien og kreativiteten.

Produktinfo:

Alder 7+
Antal spillere 1-12
Spilletid 20 min
Tekst i spillet Nej
Regelbog Ingen
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete