Ninja Taisen
Ninja Taisen

Ninja Taisen

Normalpris159,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Ninja Taisen er et lille terningdrevet spil, hvor de to spilleres 10 ninjaer kæmper mod hinanden for til sidst at nå modspillerens landsby.

Hver spillers krigerkort har en værdi fra 1 til 3 samt en farve; rød, grøn eller blå. Krigerne er placeret på en sti, der forbinder de to spilleres landsbyer. Ved at slå med terningerne kan spillerne få krigerne til at bevæge sig ned langs stien.  Støder de på en modspillers krigere på vejen er der kamp! Hver kriger er udstyret med klassiske sten-, saks- og papirsymboler og dissse kombineret med deres værdi afgør kampene undervejs. Den spiller, der entenThe fight continues until either pile is depleted. Den spiller, der enten har slået alle modstanderens krigere ud eller når modstanderens landsby først, vinder.

Et hurtigt, let og børnevenligt to-personers spil, der vil have velkendte elementer fra et klassisk spil Sten, Saks, Papir, men samtidig byde på ny, udfordrende taktisk tænkning.

Alder 8+
Antal spillere 2
Spilletid 20 min.
Tekst i spillet Nej
Regelbog Engelsk

  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete