Sprawlopolis

Sprawlopolis

Normalpris129,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Sprawlopolis er et lille, kompakt spil, der både er egnet som solospil eller samarbejdesspil. Størrelsen gør det meget rejseegnet og de mange forskellige mål i spillet giver det høj genspilningsværdi.

Sprawlopolis er en by i rivende udvikling og det er dig, der har ansvaret planlægningen. Alene eller sammen med andre, skal du med blot 15 kort bygge en lille by, der kan leve op til de krav, som bliver stillet denne gang.

Hver spiller får tre kort på hånden og skal på sin tur tilføje ét til den by I bygger på. Måske skal I denne gang lave så store en park i byen som muligt. Måske skal I samtidig sørge for, at parkerne ikke ligger ved siden af byens industri. Eller noget helt tredje. Kan du få det til at gå op?

Alder 8+
Antal spillere 1-4
Spilletid 15-20 min
Tekst i spillet Lidt, engelsk
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete