Pitchstorm
Pitchstorm

Pitchstorm

Normalpris299,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Pitchstorm er et selskabsspil, hvor spillerne indtager rollerne som uforberedte manuskript forfattere, der skal pitche filmidéer til verdens værste filmproducenter. 

I hver runde spiller en af spillerne rollen som filmproducent, mens resten forsøger at pitche filmidéer baseret på et karakterkort og et plotkort. Producenten kan imidlertid pludselig indføre et notekort med et ord eller en tematik, som manuskrpitforfatteren nu er nødt til at forholde sig til - og inddrage i pitchen. 

I slutningen af hver runde beslutter filmproducenten hvilket pitch - og dermed hvilken manuskriptforfatter, der vinder og dermed får point. 

Hvis i er mange der spiller (6-12) spiller i i hold af 2. Det betyder, at i nu kan samarbejde om at udvikle pitchen. Det betyder dog også at der nu er to producenter, der kan byde ind med hver deres notekort, og det kan medføre nogle virkelig fjollede filmkoncepter. 

Alder 14+
Antal spillere 3-12
Spilletid 15-60
Tekst i spillet Engelsk
Regelbog Engelsk
  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete