Star Realms: Frontiers
Star Realms: Frontiers

Star Realms: Frontiers

Normalpris199,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Er du til sci-fi, rumskibe, episk rumkrig og mangler du et hurtigt kortspil, som er nemt at lære, så er Star Realms det helt rigtige for dig. I Star Realms starter hver spiller med 50 liv og for at vinde, skal man have modstanderen ned på 0 liv. Star Realms: Frontiers er et grundspil i Star Realms-serien, der giver dig 80 nye kort og mulighed for at spille op til 4 spillere. Det kan kombineres med både Star Realms og Star Realms: Colony Wars.

Star Realms er en deckbuilder, hvor hver spiiller starter med de samme 10 basiskort. Som spillet går køber spillerne nye rumskibe og baser til deres talon, som derved bliver stærkere og mere effektiv. Kort købes fra en fællespulje på 5 kort, som fyldes op hver gang der bliver foretaget et køb.

Star Realms er et hurtigt, taktisk og et utrolig populært spil med en god portion held. Der er mange overvejelser mht. hvilket kort man skal købe og hvordan man bedst stopper sin modstander.

Alder 10+
Antal spillere 1-4
Spilletid 20 min
Tekst i spillet Ja, engelsk
Regelbog Engelsk

  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete