Dragon Laboratory - 759 brikker
Dragon Laboratory - 759 brikker

Dragon Laboratory - 759 brikker

Normalpris139,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Escape puzzle på 759 brikker, produceret af Ravensburger.

Dette puslespil er inspireret af de populære escape rooms. Du kender ikke hele motivet på forhånd, men skal løse gåder og mysterier i puslespillet for at finde frem til det. Du kan undervejs få ekstra spor ved at scanne QR-koden - og hvis alt andet fejler, skal du bruge det endelige svar, der er angivet i den forseglede konvolut. 

Siden din barndom har du været fasscineret af drager, og derfor bliver du ovenud begejstret, da din onkel inviterer dig ind i sit drage-laboritorium. Men da du ankommer, er han forsvundet uden spor. Du finder hans notesbog på skrivebordet og lærer, at han er kommet i fare pga. et gammelt magisk artifakt fra et tempel i Guatemala. Pludselig hører du en hvæsen bag dig og kigger direkte ind i en levende drage. Du må redde dig selv og din onkel, og den eneste måde at gøre det på er ved at finde artefaktet.

Instruktionssprog: Engelsk

Størrelse: 70 x 50 cm
Mærke: Ravensburger
Modelnummer: 19960

  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete