My First Bohnanza
  • My First Bohnanza

My First Bohnanza

229,00 DKK

I den originale udgave af spillet Bohnanza handler det om at så, høste og forhandle med sine modspillere. I My First Bohnanza kan de små også være med! Konceptet er det samme: Så dine bønner og saml nok til at du kan høste dem og indtjene mønter. Spillet fungerer som en perfekt måde hvorpå man kan blive introduceret til det traditionelle Bohnanza spil, men kan også spilles som et børnespil. 

Der findes forskellige bønner, som alle har hver deres værdi, og det gælder om at samle nok af de forskellige bønner til at høste dem og indtjene mønter. Man spiller dækket igennem 1-3 gange alt efter antal spillere, og den spiller, der ved spillets ende samlet flest mønter, vinder spillet.

Når man føler sig godt kendt med de simple regler i My First Bohnanza, kan man tilføje ekstra kort, der giver spillet ekstra kompleksitet, som også gør det sjovt for voksne at spille med. Der er helt op til 3 forskellige sværhedsgrader i spillet, hvor den sværeste lægger sig tæt op af den originale udgaves regelsæt.​

Produktinfo:

Alder 5+
Antal spillere 3-5
Spilletid 30 min
Tekst i spillet Nej
Regelbog Engelsk
Tip en ven

Måske kan du også lide