Glide XP yoyo

Glide XP yoyo

Normalpris349,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

Farve

Denne Glide-yoyo er en af de tungeste, responsive yoyoer på markedet. Det betyder, at den sleeper længe og gør det muligt at lave længerevarende tricks.

Den er egnet til at være din første konkurrence-yoyo og efterhånden som du udvikler dig som spiller, kan du skifte kuglelejet ud i din Glide og gøre den ikke-responsiv. Den har en bred H-profil, der gør, at den ligger godt i hånden og vægten ligger i yderkanten af yoyoen, så den forbliver stabil. Glide-yoyoens glatte finish gør, at den er velegnet til grinds; på indersiden er den designet til finger grinds og ydersiden er som skabt til palm grids.

Vi anbefaler generelt ikke metal-yoyoer til børn medmindre de er seriøse yoyo-spillere, da man kan komme regulært til skade på en metal-yoyo, hvis man ikke har kontrol over den.

Vægt: 68 gram
Mærke: Yomega

  • Gratis gaveindpakning
  • 1 års bytte- og returret
  • Bestil inden kl. 15 på hverdage og vi sender samme dag

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Hvis du bestiller en hverdag inden kl. 15:00, og varen er på lager i den pågældende butik, vil varen ofte være klar til afhentning indenfor få timer.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Måske kan du også lide ...


Seneste sete