VELKOMMEN I GAMES

En verden af spil

I København & Aarhus

Fra udstillingsvindue til

En verden af spil

Games startede som et udstillingsvindue i en af de fine butikker i Jorcks Passage i starten af 90'erne. Her havde vi et lille udvalg af spil fra Østen såsom skak og backgammon.

I 1993 åbnede Games sin helt egen butik og overtog lokalet, hvor Games København stadig ligger den dag idag. Siden da er vi også kommet til Aarhus - og har udviddet med webshoppen.

Med kvalitet og kundeservice i højsædet, glæder vi os hver dag til at byde jer velkommen i vores verden af spil.

NÅR DU HANDLER HOS GAMES...

.... er det vores fornemmeste opgave at vejlede, komme med gode idéer og hjælpe dig med at finde det helt rigtige - uanset om du er på jagt efter et nyt spil eller den helt rigtige gave. Vi gør os umage for at have et bredt men nøje udvalgt sortiment, så du som kunde trygt kan gå på opdagelse blandt vores mange varer.

Vi har en stadigt voksende skare af trofaste og kvalitetsbevidste kunder, og selvom vi efterhånden er gamle i gårde, forsøger vi hele tiden at være med, der hvor det sker.

Vi har med årene opbygget et godt netværk af spiludviklere og producenter og vi drager hvert år til til spilmesser i udlandet for at opsnappe de fedeste nye spil.

JORCKS PASSAGE

GAMES KØBENHAVN

I hjertet af København i den smukke og traditionsrige Jorcks Passage ligger Games. I denne historiske passage har vi i snart 30 år drevet en verden af spil - både over og under jorden.

I kældergangene under Jorcks passage driver vi nemlig Games' webshop. Herfra sender vi pakker ud til hele landet - hele året rundt.

Jorcks Passage
Skindergade 33
1159 København K

Se kontakt & åbningstider

LATINERKVARTERET

GAMES AARHUS

I 2006 åbnede den første Games butik i Aarhus, og i maj 2021 flyttede butikken til nye flotte lyse lokaler midt i det hyggelige pulserende Latinerkvarter.

Her ligger Games side om side med andre specialbutikker langs de hyggelige brostensbelagte gader.

Latinerkvarteret
Klostergade 15
8000 Aarhus C

SE KONTAKT & ÅBNINGSTIDER
games tilbyder
gratis gaveindpakning og personlig hilsen

Og vi sender gerne gaven direkte til modtageren. Brug vores GAVEGUIDE til at finde den perfekte gave, så er det let som en leg, at glæde dem, du holder af.

VÆLG SELV gavepapir, når du handler online